Caressa Philippo (18 jaar)

Ik vind dat er meer over het onderwerp Hersenletsel te vinden moet zijn. Dat er een film over is gekomen, vind ik dus heel goed.
Ik vond het wel erg spannend hoe de mensen zouden reageren op mijn werk, maar diegene die ik het vertelde snapten het wel. Ik ben zelfs al een keer op visite geweest bij een collega en dat vond ik wel leuk.

Verder vind ik het erg spannend hoe de DVD is geworden, gelukkig was ik met het interview al meer ontspannen. Op mijn werk had ik de ergste reactie verwacht maar gelukkig viel dat reuze mee. Ze dachten namelijk dat het filmen voor de smaakpolitie was, dat was wel erg grappig.

Verder heb ik nog geen baan daar maar dat heb ik ook nog niet gevraagd. Ik val wel vaak in want een collega heeft iets pijnlijks aan haar knie en kan dus geen halve ochtend lopen. Ik val één keer in de week voor haar in en dat is hartstikke leuk. Mijn collega doet dan de boodschappen voor mij omdat ik anders zo moet haasten. Zo helpen we elkaar een beetje verder.

Hopelijk heb ik snel de testen voor mijn rijbewijs achter de rug. Ik ga langzaam vooruit, daar zit ik wel mee. Verder moest ik eerst naar het stadhuis om een verklaring te halen en een uittreksel uit het geboorteregister. Dat moest ik opsturen naar het CBR en daarna moest ik naar de dokter voor een neurologisch onderzoek, dat was gelukkig goed. Daarna moest ik naar een psychiater, dat was ook goed. Daarna moest ik een rijtest doen. Daar moet ik nog twee keer terug komen en als dat is goedgekeurd, dan pas mag ik het theorie-examen gaan doen en daarna het rijexamen. Pas daarna heb ik mijn rijbewijs, soms word ik er wel een beetje moedeloos van.
Mijn parkiet is overleden en nu is er een nieuwe besteld en moet ik wachten, wachten, wachten. Ik word er moedeloos van.

Verder gaat het wel goed met me nu. Af en toe ga ik naar de slager voor mijn moeder en laat ik de hond uit als ik bij mijn tante ben, dat gaat super.
Verder heb ik het filmen als leuk ervaren, er moeten meer van dat soort dingen komen. Mensen denken dat ten minste niet dat ze alleen zijn met deze problemen. Je krijgt het immers maar.

Caressa

 

 

terug naar de hoofdrolspelers

© 2006 HRmedia