Denise Hommersen (21 jaar)

Verslag van mijn ervaringen met HRmedia

Op een van de laatste dagen van mijn intensieve neurorevalidatie cursus, vroeg mijn persoonlijk begeleidster mij of ik mijn medewerking wilde verlenen aan de productie van een DVD met informatie over hersenletsel.
Dat wilde ik wel, als ik op die manier mensen kan helpen! Zodoende heb ik een afspraak gemaakt met Jolande voor een gesprek. Mijn moeder was daar ook bij. Het was een heel leuk gesprek en ik heb echt het idee dat Jolande de problematiek begrijpt, aangezien ze goed verwoordde wat ik verteld heb. En als ik even niet op een woord kon komen, vulde zij de zin op de juiste manier aan!

Na een vergadering met haar collega's liet Jolande mij weten dat ik was uitgekozen om mee te doen en dat er bij mij zou gaan worden gefilmd!! Jippie wat een avontuur!! Hoe zal dat aflopen?!

Don. 20-10-2005 Filmdag!

Rond 12.15 waren ze er, de mensen van HRmedia; Jolande, een geluidsman, een cameraman en de 'regisseur'! Om geen tijd te verliezen werden de spullen gelijk opgezet en daarbij mijn hele woonkamer omgebouwd!! Haha, en ik had alles nog wel zo netjes opgeruimd!
Eerst zou het gesprek met mij worden opgenomen... dus een beetje onwennig zat ik in de stoel. Mijn introductie ging nogal hakkelig, omdat ik meer moest vertellen dan dat ik had gedacht en dat niet gelijk goed wist te verwoorden. Maar omdat mijn moeder, die ondertussen eten voor de lunch was gaan kopen, net de kamer binnen kwam moest ik de intro opnieuw doen! (thnx mam, hihi)
Vanaf dat moment ging het prima! Er werd zelfs gezegd dat er erg leuke en goed bruikbare stukjes tussen zaten! Ik dwaalde af en toe een klein beetje af, maar ik heb alles verteld wat ik wilde zonder veel haperingen, dus ik ben heel tevreden over hoe het ging!!
Toen ik klaar was ging de beurt naar mijn moeder... na weer heel wat gesjouw en geschuif van de benodigde spullen! Het ging ook haar heel prima af, ondanks dat ook zij best zenuwachtig was! Tijdens haar gesprek kon ík aan mijn lunch beginnen! Nadat mijn moeder klaar was werd ik nog gefilmd terwijl ik een energiescore-lijst invulde en daarna ook nog even terwijl ik met mijn cavia's bezig was.
Toen werden de spullen snel ingepakt en mijn meubels weer op zijn plek gezet, om naar de volgende lokatie te gaan!

Nu was mijn pony aan de beurt... jippie!! Ik kleedde me gauw om en we reden met drie auto's naar de boerderij. Gelukkig was het helemaal droog en zelfs de lucht was blauw toen we aankwamen!! Er werd gefilmd dat ik de stal binnen kwam lopen en ik poetste het zand van zijn rug, terwijl mijn pony recht de camera in keek en nieuwsgierig opnam wat er allemaal gebeurde... ik merkte dat hij iets gespannen was, net als ik! Maar toen ik op zijn rug sprong en begon te rijden was Beauty zo mak als een lammetje en deed hij de oefeningen die ik van hem vroeg perfect!! Heerlijk was dat! Blijkbaar presteer ik nog steeds het beste onder druk, haha!! Het naar de rijbak lopen samen met Beauty moest trouwens wel 3 keer over!

Al met al was het een heel interessante, gezellige dag met een fantastisch eind!! Heel leuk om zoiets eens mee te maken. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 

terug naar de hoofdrolspelers

© 2006 HRmedia